Om QSCM

QSCM er et SAP konsulenthus, der har valgt at specialisere sig i de områder af SAP, der understøtter forsyningskæden, dvs. planlægning, produktion, indkøb, logistik, lagerstyring, kvalitetsstyring, ordreoptagelse, fakturering, forsendelse og transport. 

Hvem er vi som personer

Firmaet råder over en række eksperter med hver især mindst 15 års erfaring inden for et eller flere af de ovenstående områder og de har alle lige dele forståelse for de forretningsmæssige og de systemtekniske aspekter. Vores konsulenter gør en forskel i projekter i kraft af deres dybe erfaring med SAP, som fortrinsvis er opnået i projekter for produktions- og handelsfirmaer i Europa.  

Motivation, engagement & gammeldags ihærdighed

Via fokus på kvalitet sørger vi for at den rigtige løsning konstrueres, og med gammeldags ihærdighed sikrer vi, at den kommer i drift. Vores motivation og engagement gør, at vi opleves af andre som dem der tager ansvar for at projektet når de aftalte mål, til den aftalte tid & pris.

Det skal være sjovt at arbejde

Som personer er vi præget af, at vi er pragmatiske og med et godt humør. Vi kan lide at arbejde med det vi gør, og det kan mærkes på det endelige resultat !